Kun kerran tuli luvattua…

May 14th, 2008

Jees, tuossa taannoin menin lupailemaan että voisin toimittaa jonkinlaista materiaalia uuden demon taustoilta joten nyt on aika lunastaa lupaukset ja raottaa varovasti maailmaa pinnan alta.

Kävin tuossa eräänä iltana projektin eri vaiheita läpi ja keräilin kasan epämääräisiä ääninäytteitä jotka yksinään kuulostivat kohtalaisen irrallisilta. Ajattelinkin näin Youtube-aikakauden hengessä käärästä äänisaasteen pakettiin ja kääriä siihen päälle vielä rusetiksi hervottoman kuvakollaasin.. Hoho.. Miten sitä voi mies äityä askartelemaan paskartelemaan jotain näin mielikuvituksetonta materiaalia =)

Noh, ottaen huomioon sen että keskimäräinen kirjoitusvirhekeskiarvoni on noin 5 virhettä lausetta kohden, lienee kohtuullista oman, kielipoliisien, ja muiden tänne eksyvien hermojen säästämiseksi vähentää turhaa pölinää ja antaa Multimedian puhua puolestaan.. Ilmassa on migreenin ainekset, kokeile omalla vastuulla.

Noh, miltäs tuntui?

-Jouni
1 Comment Add your own

  • 1. ln  |  May 21st, 2008 at 14.47

    Tossa oli parissa kohtaa videota kaks pistettä kolmen pisteen sijaan lauserakenteissa.

    Muuten ihan jees.

    Voihitsi? välimerkkien käyttöön liittyvät säännöt, ja ennenkaikkea niiden noudattaminen. on aika vaikeaa.. tais laadunvalvonta petää Pahasti tällä kertaa
    -JouniLeave a Comment

   Required
   Required, not published