Kuinka kauan vielä…

January 10th, 2008

Joulu meni jo, ja juhannusta odotellaan.. Yhtä paljon ainakin Kari on kaivannut updeittiä sivulle demon editymisestä.. noh tässä sitä ollaan! Innokkaimmat ovat joutuneet odotellessa kuuntelemaan Kerjäläisen Valtakunnan jo kohtalaisen moneen kertaan - pahoittelut tästä!!

Viimeiset kuukaudet ovat hiljakseen valuneet askarrellessa muun muassa erilaisten mielipideasioiden kimpussa. Neljä äijää kun tekee perunamuusia niin siitä tuleekin sellainen mössö että oksat pois. Monta kiekuraa on oikaistu ja monta hauskaa monsterihuuliharppuvinkaisua tiputettu jotta oleellinen saataisiin esiin. Vähitellen tässä ollaan loppusuoralla. Esimasterit on tuutattu ulos ja viimeisiä kommentteja odottelen sälleiltä… Vieläkö jotain hiotaan vai joko homma on kasassa..?

tilapäinen studioYhteensä koko tuotantovaiheen aikana on tehty lähes 100 erilaista bouncea, ja niitä kuunnellessa on sokeuduttu, kuurouduttu, tuskastuttu ja ainakin henkilökohtaisesti tunnettu myös hetkittäisiä onnistumisen iloa. Harvoin saavutetaan täydellisyyttä ja kärsivällisyydellä on rajansa - samoin taidoilla. Tämän projektin aikana ollan koeteltu näiden molempien rajoja ja ajoittain ne ovat venyneet - ajoittain murtuneet. Paljon on tehty virheitä - niin soitossa, nauhoituksessa, miksaukessa kuin auton peruuttamisessakin.. Aikataulullisesti ollaan valovuosi jäljessä, mutta aina se motivaatio vaan on jostain kaivettu homman loppuun saattamiseen. Joissakin kohdissa on annettu periksi kun taas ajoittain on hammasta purren aloitettu alusta. Henkilökohtaisesti voin vain todeta että helkkarin hienoa ja antoisaa hommaa on ollut nauhoittaa, miksata.. säätää ja setittää, vaikka monessa kohtaa on vaahto valunut suusta ja muutama ärräpää viuhahdellut (ässsshhhien lisäksi). Tosin, montaakaan minuuttia en olisi mieluummin haaskannut muuhun (Kiertoäänien nauhottamispäivänä saattoi olla muutama musta hetki joista ehkä voisin käydä kauppaa).

Mikäli joskus toivun tästä projektista, saatan keräillä parhaita paloja tuolta raitojen joukosta ihmeteltäväksenne… ehkä.. jos joku kiltisti pyytää.

Vielä siis menee hetki. Kansitaidetta työstetään ja muita käytännön asioita potkitaan eteenpäin. Toivottavasti kuitenkin pian voimme esittää miltä Ever Since The Day kuulostaa alkuvuodesta 2008. Pidätelkää siihen asti..

- Jouni
2 Comments Add your own

 • 1. manageri  |  January 11th, 2008 at 12.55

  Hyvä että homma etenee. Ja laita ihmeessä ne kootut efektit jakoon jossain vaiheessa. Sen verran paljon niistä on ollut juttua, että alkaa vähän kiinnostamaan. (en tiedä oliko toi nyt niin kiltisti pyydetty, mutta onpahan yritetty) Tosta pidättelystä en pysty kyllä lupaamaan, kun aikataulutus ei ilmeisesti ole teidän suurimpia vahvuuksia ;)

  Heh, no ehkä sitä jossain vaiheessa voisin jotain kaivaa tarjolle.. Joo, tosiaan kannattenee tyhjennellä välissä.. =)
  - Jouni

 • 2. OttoPoika MiMMi  |  January 27th, 2008 at 15.47

  Millon teitä pääsee taas popittaan tampereelle :D ? ;)

  Eiköhän me sinne jossain vaiheessa tulla.. ;)
  - JouniLeave a Comment

   Required
   Required, not published