Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

149 Entries in Guestbook

Pages: « 1511 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show all

Name: Henriikka
Message:

Joo pitää ehdottomasti hommata teijän levy. Täytyy vaikka taas palloilla tästä Turkuun päin käväseen tai sitten tilata se. :)

Name: Henriikka
Message:

Multa meni ihan ohi tuo yleX:n demoäänestys, mutta onnea kuitenkin voitosta! Hyvältä kuulostaa teijän musiikki!

Kiitos! Onneksi saatiin tarpeeksi ääniä siitä huolimatta. Levyjä on sitten myynnissä jos satut samalla suunnalla joskus liikkumaan. :)
-Johannes

Name: Lasse
Message:

ohhoh! Muistin vasta nyt käydä katsomassa miten äänestyksessä kävi, ja pirun komiastihan siinä kävi! Onkos tässä kyseessä jopa jonkinlainen ennätys? Mikä on korkein listasijoitus, mihin on suoraan demoäänestyksestä sijoituttu? hmm… Ei muuta poijaat kuin lisää kaasua!

Kyllähän tuo Himotuimpien Sinikin sitä arvuutteli, ei muistanut ainakaan aiemmilta kerroilta yhtä korkeita sijoituksia. Että ihan hyvin.
-Johannes

Name: Tuulikka
Message:

Tätä herkkua radioaalloille lisää!!! Fanitan.

Moron Tuulikka! Toivotaan että eettereillä raikaisi Crash edelleenkin - käyppä siis muistuttamassa raaadion setiä ja tätejä asiasta…
-Jouni

Name: Hervannan hurjat
Message:

hienoo poijaat

Kiitos, hyvinhän siinä tosiaan kävi. Turussa kiitetään koko TTY:tä äänistä =)
-Kari

Name: Saku
Message:

Kari: Ehkä se johtuu siitä että rullakebabit on mulle taaksejäänyttä elämää ja tuskin paluuta enää on…
Ei vaan, mä yleensä katon ylöspäin oli taso mikä tahansa. Sen takia mun kommentit on yleensä vähemmän hehkuttavia kun muitten. Plus, niinku tiiät, mitä populaarimpaa (tässä aikakaudessa) - sitä jäävimpi mä oon kommentoimaan.
Rullakebab means murder!

Kyllä kriittinen palaute on aina tervetullutta, eihän sitä ikinä kehity jos ei löydä mitään kehitettävää. Ja pitää kuitenkin uskoa miestä joka on saanu biisejään levylle!
-Kari

Name: Jari Porttila
Message:

What do you think the next will happen now?

Well Jarza, perhaps You could feat on the next record..?
- Jouni

Name: Tony
Message:

Voitte laskea mun äänen mukaan - TAAS. :D
Turha toivottaa onnea! On kuitenkin sen verran taagii shittii ja tsydeemit.

Roketiroketi,
- Tony -

Ja laitappa sanaa taas kiertämään, jotta saadaan immeiset kammettua antamaan äänensä meille ;) Btw koskas Bassoon oltais menossa ? :)

~Archie~

Name: johanna
Message:

onnee voitosta! eikä mikään ihme ollukka kun sen verran hyvältä kuulostatte, ja kaikenlisäks kun basistikin on vielä serkku :)

Kiitos kiitos Johanna, hyvä että maistuu.. =) Ei muutakun biisit kavereille kuunteluun ja bändi keikalle sinne yhden sillan valtakuntaan! Lauantaina puolen päivän jälkeen ~12:20 on muuten huhujen mukaan saumat kuulla Crash jälleen radiosta…
- Jouni

Name: Seamuksen Poor
Message:

Onnittelut voitosta! T: Semppa

Kiitokset Seamuksellekin! Tallaamme näköjään sinun jalanjälkiäsi, ainakin näin radioaalloilla. Hyvää keikkaa sinne Londoniin! Yritetään päästä taas seuraavalla kerralla katsomaan.
-Johannes

Pages: « 1511 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show all