Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

149 Entries in Guestbook

Pages: « 1511 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show all

Name: Tampereentien Tosi-Miehet
Message:

Onko Jumalauta uskomatonta settiä?
Koska Engine esittää legendaarisen Waldon pätkän?
Levy ajettu sisään myös Varatuomari Ojaniitylle.

Jaahas =) Terveiset sinne Tampereentien blyysseille - Tulkaahan Waratuomarin kanssa piipahtamaan keikalla…
- Jouni

Name: Anu
Message:

Moi! sain Ramilta osoitteen, Hienot sivut. Ikävä kyllä kone on niin surkee, et en saa musiikkia kuunneltua, mutta ehkä kaverin koneella =)

Mikäs se sellanen kone on, joka ei meidän musaa soita? Mutta tietysti vielä parempi jos menet kaverin luo kuuntelemaan, niin kuulee kaverikin samalla. =) MySpacen kautta sitten biisejä soittamaan, jos jostain kumman syystä tuo kotisivujen player ei toimi.
-Kari

Name: Ramba
Message:

Kovaa kamaa. Ootko kuunnellu poolia :)

Päivää. Kyllähän tuota Pooliakin on joskus tullut kuunneltua ja hyväähän sekin on, mutta kyllä 51koodia on mun mielestä vielä parempi. Koitetaan hoitaa sinne Tampereelle keikka, että pääsette te ulkomaalaisetkin kuuntelemaan meitä :)
-Kari

Name: charlene
Message:

come to latvia i;m waiting!!

Paldies… ludzu

Hi Charlene, we really hope to be there some day!
Ar sveicienu,
- Jouni

Name: charlene
Message:

hey- nice music.really like it…
riku just introduced me to it…. i want an autograph when u visit him here in latvia, cuz then i can sell it on ebay when u are big over in germany;-)

c u, charlene

Wow, the word spreads really fast… I have to thank Riku for the amazing marketing he has done for us =) I’m glad you like our music, of course you will get autographs. Have a nice time there in Latvia, see you in Germany when we are the support act for HIM ;)
-Kari

Name: Jussi
Message:

Etelä-Tirolissa alkaa nahkahousut paukkua kun Crash räjähtää soimaan!
Mä oon digannu tätä bändiä Siitä Päivästä Lähtien kun kuulin ekan kerran!
Pistäkää mulle yks levy sivuun ja toivottavasti nähdään loppuvuodesta keikalla.

Noniin! Hyvä että paukkuu, ja antaa paukkua vaan! Täytyy pistää välittömästi levy syrjään, jotta riittää! Toivotaan että saadaan Isäntää varten keikkakalenteriinkin sopiva merkintä! Pidähän lippu korkealla, ja anna toki Etelä-Tirolin jengille aihetta paukutella!
-Jouni

Name: Pia
Message:

Vallan mukavan näköiset sivut olette saaneet aikaiseksi :)
Rock Rock! :D

Kiitos, kiitos. Muistapa mainostaa myös kavereille tätä sivustoa ja meidän musaa. Keikalla nähdään! Ja terveisiä koirille =)
-Kari

Name: Riku
Message:

Moro, hyvältä kuullostaa.. Tuun Suomeen 6.10. joten saan levyn sitten silloin. Ei kannata tänne Latviaan nimittäin lähetellä mitään, kun postilla kestää sellaiset kolmisen viikkkoa.

Tosiaan hyvältä kuullostaa ja olette jo tunnettuja sekä puolassa että saksassa.

riku

Tervehdys vaan sinne ulkomaailmaan! Laitan tuosta levyn sivuun sua varten, ettei ehdi loppua kesken. Rahaa vastaan saat sitte kun tuut =)
-Kari

Name: Reijo
Message:

Hienoa pojat! Ihan kuulostaa tämmöselle teinitytölle sopivalta materiaalilta.
Koska saa fanipaitoja? Onnea maailmanvalloitukseen. :)

Kiitos! On kyllä nuo teinityttöjen koot päässy paidoista loppumaan, mutta liity listalle niin kerrotaan kyllä jos sellasia sattuu jostain löytymään =)
-Jouni

Name: Saku
Message:

Yhen kuuntelun perusteella melko ok kokonaisuus. Mun rokkia epäilevään korvaan rallit kuulostaa silti aika paljon noilta jo suosiossa olevilta nuorisobändeiltä… Äänenlaatu/soitto: not bad - not perfect. Aika monta askelta parin vuoden takaisista nauhotuksista, täytyy mainita nimi poprok-kavereille.

Mainitse ihmeessä kavereille…äläkä unohda sukulaisia ;) Hyvä juttu jos on kehitystä sinun mielestäsi tapahtunut…kehitys jatkuu ja seuraavat nauhoitettavat voivat olla taas ihan erillaisia…Aika näyttää;) Tule ihmeessä kuuntelemaan paikanpäälle kun seuraavaksi olemme lauteilla! Ilmoitahan itsesi mailinglistaamme, jotta saat ajantasaiset tiedot uutisistamme ja tulevista keikoistamme ;)
~Archie~

Tää täytyy tulkita niin, että sun pitää syödä vielä muutama rullakebab, että kuulostaa biisit paremmilta. Tai sitten mun pitää syödä muutama rulla, että tekisin parempia biisejä. =)
-Kari

Pages: « 1511 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show all