Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

152 Entries in Guestbook

Pages: « 1611 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show all

Name: Riku
Message:

Moro, hyvältä kuullostaa.. Tuun Suomeen 6.10. joten saan levyn sitten silloin. Ei kannata tänne Latviaan nimittäin lähetellä mitään, kun postilla kestää sellaiset kolmisen viikkkoa.

Tosiaan hyvältä kuullostaa ja olette jo tunnettuja sekä puolassa että saksassa.

riku

Tervehdys vaan sinne ulkomaailmaan! Laitan tuosta levyn sivuun sua varten, ettei ehdi loppua kesken. Rahaa vastaan saat sitte kun tuut =)
-Kari

Name: Reijo
Message:

Hienoa pojat! Ihan kuulostaa tämmöselle teinitytölle sopivalta materiaalilta.
Koska saa fanipaitoja? Onnea maailmanvalloitukseen. :)

Kiitos! On kyllä nuo teinityttöjen koot päässy paidoista loppumaan, mutta liity listalle niin kerrotaan kyllä jos sellasia sattuu jostain löytymään =)
-Jouni

Name: Saku
Message:

Yhen kuuntelun perusteella melko ok kokonaisuus. Mun rokkia epäilevään korvaan rallit kuulostaa silti aika paljon noilta jo suosiossa olevilta nuorisobändeiltä… Äänenlaatu/soitto: not bad - not perfect. Aika monta askelta parin vuoden takaisista nauhotuksista, täytyy mainita nimi poprok-kavereille.

Mainitse ihmeessä kavereille…äläkä unohda sukulaisia ;) Hyvä juttu jos on kehitystä sinun mielestäsi tapahtunut…kehitys jatkuu ja seuraavat nauhoitettavat voivat olla taas ihan erillaisia…Aika näyttää;) Tule ihmeessä kuuntelemaan paikanpäälle kun seuraavaksi olemme lauteilla! Ilmoitahan itsesi mailinglistaamme, jotta saat ajantasaiset tiedot uutisistamme ja tulevista keikoistamme ;)
~Archie~

Tää täytyy tulkita niin, että sun pitää syödä vielä muutama rullakebab, että kuulostaa biisit paremmilta. Tai sitten mun pitää syödä muutama rulla, että tekisin parempia biisejä. =)
-Kari

Name: Henuli
Message:

Hyvältähän toi sinkku kuulostaa ei muutaku radio soittoo =)

Kiitos kiitos, soitappa biisit kavereille kanssa!
-Jouni

Kyllä sun pitää alkaa levittää sanaa siellä Mansesterin suunnalla. Pistä telkkari myyntiin ja osta vähän levyjä.. ;)
-Johannes

Name: Tony
Message:

Missä muuten mun kopio on? Mä olen sentään tärkeä ja suuresti rakastettu ihminen - siis minun keskuudessani ainakin!

Miksei Tony saa omaa levyä?!

Kesä rokrok,
- Tony -

Tony tulee ja hakee, eikä aina keksi tekosyitä ;) Pidä kuitenkin kiirettä, ettet jää nuolemaan näppejäs :P Lähiaikoina on kyllä tuntunu että Lauste ja Pääskyvuori ovat ainakin 200 000 km päässä toisistaan ……
~Archie~
p.s. ainahan vaihtoehtona on tilata toi :D maksax postimaksut:P

Name: Hepa
Message:

Tervehdys,

olin jotenkin muistavinani, että tuo Crash olisi teidän ylivoimainen “hittibiisi”, mutta kyllä nuo kaksi muutakin tuolla demolla hyvältä kuulostaa. Ei helvetti, kai sitä pitää taas joskus keikallekkin tulla ja tingata Jounilta alennusta demosta ;-)

Kiitokset, voi olla että iskee pojalle kiire jos meinaat tinkaamaan ruveta.. Alkaa meinaan oleen levyt kohtuu vähissä..! Noh uus painos on tulossa pikapuoliin!
-Jouni

Name: Teemu
Message:

Cool pages! You guys already look like rockstars!

Keep up the good work!

Pics were taken by a magician, who managed to make the monsters to turn in to somethin pretty nice;)… make sure that you add yourselft to the mailinglist to be up to date with the upcoming stuff n gigs.
~Archie~

Koita pitää paita tallessa vielä hetken. Tuun hakemaan sen kohta, eihän vappuun enää ole pitkä matka… =)
-Kari

Name: Anna
Message:

Kas, melko tyylikkäät sivut teilläkin. Kuvatkin on hienoja!

Danke:) Tyylikkäät sivut ovat teidänkin siivut. Congrats for ur deputalbum too ;) Toivottavasti päästään järkkään yhteiskeikkaa jossain välissä!
T: Archie

Name: Helsinki gig manager
Message:

Komeelta näyttää ja kuulostaa tämä bändi! Haluaisin kohta taas keikalle uudestaan, kun siellä oli viimeksi niin paljon muutakin hyvännäköistä kuin bändinpojat, which is nice =)

English = Very goodlooking boys in the band and beautiful girls in the gigs, which is nice =)

Etköhän sinä keikoille ehdi ja pääse… “pyrimme jälleen mahdollisimman pian takaamaan kuulijakunnallemme mahdollisuuden tulla kokemaan ääniaaltoesityksemme hurmion paikan päälle!” :)
~Archie~

Kyllähän siellä keikalla oli hyvännäköistä… Jospa se meneekin niin että sun pitää tulla sinne että ne muutkin tulee. Tullaan vaikka Helsinkiin?
-Johannes

Name: Turkkilainen Luotiliivi
Message:

Hienot sivut jannut! Asiallista ja ROCK!
Se teidän rumpali on niin ihq. Toivottavasti se ottaa taas paidan pois ;)

Heh :D Tällä hetkellä paita on ja pysyy päällä, kunnes yleisön taholta paine kasvaa liian suureksi ;) Sun pitää tulla zekkaan taas keikkaa, ni ehkä jos huudat tarpeeks lujaa ja korkeelta ;) U never know.

ja btw congrats for ur gig@thebigworld … just don’t get lost out there :)

~Archie~

Pages: « 1611 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show all