Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

185 Entries in Guestbook

Pages: « 1918 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 81 » Show all

Name: Tyler
Message:

You guys are a great band. I love your music, too bad you’re so far away :(

Greetings from Canada,
Tyler.

Thanks Tyler, the world is a small place nowadays!

Name: Pasi
Message:

Morjes kundit! Mikäli ens kesän keikkakalenteri antaa periksi, niin basistin fyysinen preesens täyttäis hyvin Tepsin hyökkäyspäässä ammottavan aukon.

No moro! Basisti tulee, jos Pasi lupaat kävellä Jazzeilta kotiin ja muistat pitää sukat jalassa.

Name: Miia/5MfM
Message:

wau jee, ei voi ku sanoo et oli kiva lukea teidän keikkafiiliksiä On the Rocksista. Oli niin nätisti meistäkin kirjoitettu. :D Meitsi on kans diggaillu teidän musaa ja edelleenkin Stay Silentin alkurymistelyt soi päässä :) Siin on erinomainen biisi.

Kaikkee hyvää Turkkuseen, toivottavasti päästään viel vetää jotain yhteiskeikkaa ja GeePeeÄssät näyttää oikeen suunnan. :)

-Miia/5MfM

Kiitos, kiitos. Hauskaa oli keikalla, ja Shaking Shaking Shaking on kyllä myös ihan hiton koukuttava biisi. Soi päässä yhtä tehokkaasti ku Grandiosan infernaalinen pitsaperjantaibiisi. Mä laitoin jo manageriportaalle pyynnön, että potkivat keikkamyyntiosastoa hoitamaan yhteiskeikan Turkuun mahdollisimman pian. Eiköhän se tässä hoidu =)

-Kari

Name: porilainen
Message:

Nähdäänkö ESTD ens kesänä Jazzeilla? Pelkkä basisti ei riitä…

Name: Maggo
Message:

Hey guys, by a fluke I found your website and listened to your music. And I have to say, I really like your style of music ;) Keep on rockin’

greetings from germany,
Maggo

Thanks Maggo!

Name: Biisinikkarin kaima
Message:

Oho. Katselin ihan sattumalta viikonloppuna Urheilukanavalta (kun sitä taas Digitan töppien jälkeen pystyy katsomaan) tuota Street Hockey -lähetystä. Mestareiden tuulettelujen jälkeisen haastattelun aikana alkoi vasta omat kellot soimaan kun tajusin mikä biisi taustalla juuri oli rokannut: Stay Silent.

Keikkakin näköjään tulossa, tars koittaa päästä paikalle!

Juu, ei sitä ihan joka päivä tv:ssä soidakaan… Tavoite onkin nousta tossulätkästä seuraavalle tasolle, esimerkiksi curling-lähetysten vauhdikkaisiin tilanteisiin. Jos ei sinne ole mahdollisuuksia niin ehkä shakkikin vois kelvata. Keikalle pitää ehdottomasti tulla, ikärajaton kun on niin sinnehän voi tuoda jälkikasvuakin mukaan. :)
-Johannes

Name: MCT
Message:

Jumankauta!!!
Todella loistavaa matskua ootte kyl saanu aikaiseksi. Erityisesti tuo “Stay Silent”. Täytynee kuunnella oikein toisenkin kerran…

Kiitokset kiitokset! Kyllähän tämä lämmittää, kun itte studiogurukin tykkää… :) Tossa syksymmällä yritetään taas keikallekin päästä, joten paas ajellen sillon katsomaan!
-Johannes

Name: Archie
Message:

Koittakaas nyt tosiaan saada joku rumpukone sinne kannujen taa… Mullakin taas hiukka viritelmää, et vois jotain yhteiskeikkaakin miettiä jos nappaa ;) Näin jälkikäteen alkaa toi demokin taas maistua paremmalle :)

T:Archie

Jees, eiköhän me tässä kesän aikana saada homma pakettiin.. Katellaan mitä syksy sitten tuo tullessaan
- Jouni

Name: Vanha Vainooja
Message:

Kiitos demoista!
Äärimmäisen koukuttavaa matskua olette taas kerran saaneet aikaiseksi, Stay Silent soi mun päässä nyt jo kolmatta viikkoa putkeen.. ;)

Heipä hei!
Mahdottoman hieno juttu että tykkäät. Kolme viikkoa tosin alkaa jo kuulostaa huolestuttavalta… Jos tuo nyt vielä kovin pitkään jatkuu niin suosittelen konsultoimaan jotain asiantuntijaa. :) Hauskaa Jussia!
-Johannes

Name: Benchiktovchik
Message:

Приветствую всех!
У меня такой вопрос,кто что интересное подскажет буду признателен.
Мы с друзьями собираемся поехать в круиз по просторам России и ближнего зарубежья месяца на два на своих машинах,но не как не можем согласовать маршрут,если у кого уже был опыт такого путешествия,может,что посоветуете.Девчонок с собой не берем,думаем,что во все городах России с этим не будет проблем,если у кого будут рекомендации и в вопросе отдыха с девушками тоже буду признателен.

С уважением Сеньчик

Привет,
Я думаю, что мы не то, что интересовало вашим предложением. Однако, я рекомендую Вам заказать груду наших CD и продать им вокруг России. Тем путем мы можем начать завоевывать Восточную Европу уже. :)
-Johannes

Pages: « 1918 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 81 » Show all