Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

151 Entries in Guestbook

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 61 » Show all

Name: Maggo
Message:

Hey guys, by a fluke I found your website and listened to your music. And I have to say, I really like your style of music ;) Keep on rockin’

greetings from germany,
Maggo

Thanks Maggo!

Name: Biisinikkarin kaima
Message:

Oho. Katselin ihan sattumalta viikonloppuna Urheilukanavalta (kun sitä taas Digitan töppien jälkeen pystyy katsomaan) tuota Street Hockey -lähetystä. Mestareiden tuulettelujen jälkeisen haastattelun aikana alkoi vasta omat kellot soimaan kun tajusin mikä biisi taustalla juuri oli rokannut: Stay Silent.

Keikkakin näköjään tulossa, tars koittaa päästä paikalle!

Juu, ei sitä ihan joka päivä tv:ssä soidakaan… Tavoite onkin nousta tossulätkästä seuraavalle tasolle, esimerkiksi curling-lähetysten vauhdikkaisiin tilanteisiin. Jos ei sinne ole mahdollisuuksia niin ehkä shakkikin vois kelvata. Keikalle pitää ehdottomasti tulla, ikärajaton kun on niin sinnehän voi tuoda jälkikasvuakin mukaan. :)
-Johannes

Name: MCT
Message:

Jumankauta!!!
Todella loistavaa matskua ootte kyl saanu aikaiseksi. Erityisesti tuo “Stay Silent”. Täytynee kuunnella oikein toisenkin kerran…

Kiitokset kiitokset! Kyllähän tämä lämmittää, kun itte studiogurukin tykkää… :) Tossa syksymmällä yritetään taas keikallekin päästä, joten paas ajellen sillon katsomaan!
-Johannes

Name: Archie
Message:

Koittakaas nyt tosiaan saada joku rumpukone sinne kannujen taa… Mullakin taas hiukka viritelmää, et vois jotain yhteiskeikkaakin miettiä jos nappaa ;) Näin jälkikäteen alkaa toi demokin taas maistua paremmalle :)

T:Archie

Jees, eiköhän me tässä kesän aikana saada homma pakettiin.. Katellaan mitä syksy sitten tuo tullessaan
- Jouni

Name: Vanha Vainooja
Message:

Kiitos demoista!
Äärimmäisen koukuttavaa matskua olette taas kerran saaneet aikaiseksi, Stay Silent soi mun päässä nyt jo kolmatta viikkoa putkeen.. ;)

Heipä hei!
Mahdottoman hieno juttu että tykkäät. Kolme viikkoa tosin alkaa jo kuulostaa huolestuttavalta… Jos tuo nyt vielä kovin pitkään jatkuu niin suosittelen konsultoimaan jotain asiantuntijaa. :) Hauskaa Jussia!
-Johannes

Name: Benchiktovchik
Message:

Приветствую всех!
У меня такой вопрос,кто что интересное подскажет буду признателен.
Мы с друзьями собираемся поехать в круиз по просторам России и ближнего зарубежья месяца на два на своих машинах,но не как не можем согласовать маршрут,если у кого уже был опыт такого путешествия,может,что посоветуете.Девчонок с собой не берем,думаем,что во все городах России с этим не будет проблем,если у кого будут рекомендации и в вопросе отдыха с девушками тоже буду признателен.

С уважением Сеньчик

Привет,
Я думаю, что мы не то, что интересовало вашим предложением. Однако, я рекомендую Вам заказать груду наших CD и продать им вокруг России. Тем путем мы можем начать завоевывать Восточную Европу уже. :)
-Johannes

Name: Rikuhau
Message:

Hyvää settiähän tuo on taas kerran… Laitoin levyä Saksaan markkinointimielessä. Täytyyhän noi Euroopan markkinat saada auki ennen kuin voi maailmaa valloittaa. Eikö? Nyt oottelen sitten vaan kommenttia. Koittakaahan panna toimeksi sen rumpalin kanssa, niin päästään taas keikoille.

Moro, hyvä että kelpaa. Toivottavasti uppoaa Saksassakin. Rumpaliasia on työn alla, eiköhän tässä lähitulevaisuudessa ala tapahtua.
-Kari

Name: Ratinan bodari
Message:

Roger that, Juti!

Soundit sais kyllä olla muovisemmat mun makuun.

Name: Juti
Message:

Hyvä pojat, kyllä lähtee! Toimii paremmin kisakrapulaan kuin tää mitalikakku!

Name: manageri
Message:

Kyllä se siitä kun vähän potkii. Ja nyt kun asiaan päästiin, niin olen kuunnellut noita biisejä tänään melko useasti läpi, ja kyllä potkii! Hyvä pojat. Myös sivuston uusi ulkoasu on tosi hieno. Nyt hommaatte sen rumpalin jostain, että pääsee taas livenäkin kuuntelemaan.

Kiitos kiitos, niin kehuista kuin ehkä potkimisestakin! Pitihän tuota sivujen ulkoasua päivittää, ettei jää ihan kakkoseksi uuden levynkannen taideteokselle. Rumpalikin on työn alla, ehkä se tästä. Alat vaan hommata meille jo keikkoja sieltä suunnalta, aloita vaikka Provinssirockista?
-Johannes

Pages: « 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 7 61 » Show all