Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

185 Entries in Guestbook

Pages: « 1917 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 71 » Show all

Name: Rikuhau
Message:

Hyvää settiähän tuo on taas kerran… Laitoin levyä Saksaan markkinointimielessä. Täytyyhän noi Euroopan markkinat saada auki ennen kuin voi maailmaa valloittaa. Eikö? Nyt oottelen sitten vaan kommenttia. Koittakaahan panna toimeksi sen rumpalin kanssa, niin päästään taas keikoille.

Moro, hyvä että kelpaa. Toivottavasti uppoaa Saksassakin. Rumpaliasia on työn alla, eiköhän tässä lähitulevaisuudessa ala tapahtua.
-Kari

Name: Ratinan bodari
Message:

Roger that, Juti!

Soundit sais kyllä olla muovisemmat mun makuun.

Name: Juti
Message:

Hyvä pojat, kyllä lähtee! Toimii paremmin kisakrapulaan kuin tää mitalikakku!

Name: manageri
Message:

Kyllä se siitä kun vähän potkii. Ja nyt kun asiaan päästiin, niin olen kuunnellut noita biisejä tänään melko useasti läpi, ja kyllä potkii! Hyvä pojat. Myös sivuston uusi ulkoasu on tosi hieno. Nyt hommaatte sen rumpalin jostain, että pääsee taas livenäkin kuuntelemaan.

Kiitos kiitos, niin kehuista kuin ehkä potkimisestakin! Pitihän tuota sivujen ulkoasua päivittää, ettei jää ihan kakkoseksi uuden levynkannen taideteokselle. Rumpalikin on työn alla, ehkä se tästä. Alat vaan hommata meille jo keikkoja sieltä suunnalta, aloita vaikka Provinssirockista?
-Johannes

Name: manageri
Message:

Huonoja uutisia… te hävisitte. Nyt vähän vauhtia sen levynne kanssa.

http://www.iltalehti.fi/popstars/200804117506749_ps.shtml

Kyllä, tunnustamme tappiomme. Vaan pakkohan se on selitellä kun ei osaa olla hyvä häviäjä. Tällä kertaa viivästyshän ei ole omaa syytä, kuten voit uutissivultamme nyt lukea. Ja koska nämä managerisihmiset tuntuu täällä vaan vittuilevan kannustamisen sijasta, päätin käyttää linkkiäsi törkeästi hyväksi tuon hassunhauskan uutisen kirjoittamisessa… Terveisiä muuten susirajan susille! ;)
-Johannes

Name: Björn Borg
Message:

Nattemörke!

Let’s mennään bordelliin. Biisinne lämmittivät mieltä Italiassa majailessani, vaikkakin huonohko verkkoinfrastuktuuri hankaloitti biisien streamausta. Uuden demon/EP:n otan mielelläni vastaan. Voin jopa maksaa siitä. Penkkipunnerrusskaba kesällä jazzeilla ;)?

Katos katos.. Nahkurinkadun oma Vexi Salmi itse! Luulis siellä etelänmailla hien virtaavan ilmankin mutta tottahan toki pannaan uutta cd:tä tulemaan jahka ne painosta pullahtaa! Jazzeilla aattelin vierailla, joten täytyy ottaa haaste vastaan..! Täytyy varmaan lainata lihakset jostain..
- Jouni

Name: Miaiju
Message:

Missa se teidän rumpali on?!?!?!?!?!?!? näytti niin saatanan hyvältä aina. Pistäkääsiitä lisää kuvia! Pusuja kaikille!

Terve vaan! Hyvännäköisestä rumpalista ei valitettavasti enää ole kuvia tulossa näille sivuille.. Sen sijaan Iron Maidenilta saattaa löytyä jotain silmänruokaa ensihätään..
- Jouni

Name: Guitar Hero
Message:

Tiu tau tulkku, hyvin luistaa suksi! Talviterveiset pojille rinnekissoilta. Niin ja Pohjanmaan sekä pääkaupunkiseudun managereilta kans.

Jahas, kevät tulee ja linnut laulaa.. Ilmeisesti kitarasankari on telonut ittensä rinteessä ja päässyt kipusisarien hellään huomaan? Muistakaahan pitää kunnon luisto vehkeissä ettei ala tökkiä kesken menon. Mangereille terveiset!
- Jouni

Name: kesämies
Message:

Mites poikien kesäfestarit 2008?

jo kuulen pääskysten kirskunan
tanssii neidot kukkaketojen
vain rakkautta ikuista janoten

Terve terve,
Taitaa olla kesämiehellä jo kova kaipuu kedoille ja niityille. Meidän festarisuunnitelmista ei taida olla muuta tietoa kun
basistin jokavuotinen Pori Jazz -rundi, johon ei taida sisältyä kyllä minkäänlaista soitantaa..

Jo näkyy jäljet rakkauden
itävät sen jalot siemenet
Kesän valo tullessaan
saa kukat kauniit kukkimaan

- Jouni

Name: OttoPoika MiMMi
Message:

Oi vitsi olitte hyvii lauantaina!! Millon teit pääsis taas popittaan tampereelle ? ;)

Kiitos kiitos MiMMi, toivottavasti et joudu turhan pitkään odottelemaan..! Ei olla vielä laskettu ukkojakaan edellisen reissun jäljiltä, mutta jahka saadaan äijät taas ruotuun ja löydetään soittokamat niin aletaan pähkäillä uusia juonia Tampereenkin suhteen. Pidähän silmällä keikkakalenteria!
- Jouni

Pages: « 1917 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 71 » Show all