Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

183 Entries in Guestbook

Pages: « 1916 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 61 » Show all

Name: Juti
Message:

Sommoro!

Mites miksailu etenee?

Terve vaan! Siinähän se sujuu… niinku jäitä polttelis.
-Jouni

Name: Aapo
Message:

Pitkästä aikaa muistui mieleen teidät ja jumantsuikka kuulostaa toimivalta paketilta tuo uusi ralli!! Kovasti uutta matskua jo odotellen! Jospa sais jouluksi, niin voisit antaa sen vaikka joulurauhan julistuksessa kun varmaankin nähdään taas :)

No morjensta! Kova yritys on saada biisit jouluks pakettiin. Torilla tavataan! =)
-Kari

Name: sofie
Message:

Can’t you come to sweden ? :D I really love your music.

We’d love to come there and play! But at the moment we are in the middle of recording our new demo, so no gigs right now… But hey, stay tuned for the new songs. It’s worth it! :)
-Johannes

Name: Kapitalistihippi
Message:

Juuh, minähän se varmasti olin. Piipahdin pikaisesti Turussa, kun olin läpikulkumatkalla Poriin päin. Täytyy joskus tulla oikein ajan kanssa sinne Turkuun uudestaan. Tai sitten nähdään tuolla teidän Nosturin keikalla :)

Selvä juttu!
Kapitalistihipin matkasta Porin yöhön riittää varmaan kerrottavaa.. Koitetaan törmäillä, vaikka sitten siellä nosturissa!
- Jouni

Name: Kapitalistihippi
Message:

Jos kerran liput on jo tilattu, niin tehän voitte sitten arpoa ne teidän omat pääsyliput teitä äänestäneiden kesken jos te pääsette sinne lämppäriksi. Kyllähän me fanit tietysti mennään kaiken maailman tyttöystävien ja bändäreiden edelle. Ei vaan, hyvää jatkoa teille syksyyn! Täältä lähti yks ääni ESTD:lle…

Kiitos äänestä!
Se voi kuule olla että meidän nuukimmat kaverit pistää liput mieluummin kirjahyllylle kun lähtee jakamaan niitä..! Bongattiin muuten tossa taannoin keikkareissulle lähtiessä ihan kapitalistihipin näköinen kaveri rinkan kanssa hortoilemassa kupittaan aseman tuntumassa… Tunnustatko? Hauskaa syksyä sinnekkin!

-Jouni

Name: Marja Suuntimofestistä
Message:

Joo, äänet lähti multakin teille, muistakaapas mullekin sitten se bäkkäripassi! >:D

Kiitos kiitos,
Saas nähä ensin kuinka äijien käy.. Pojat tais kyllä keriitä jo tilaamaan itelleenkin liput ennen finaalikierrosta ;)
- Jouni

Name: manageri
Message:

Katos vaan. Kova suoritus päästä finaaliin tossa lämppärikisassa! Onnittelut jo tuosta. Lisäonnitteluja seuraa, jahka voitatte kisan. Mun ääni on jo annettu. Hommaatte mulle sitten backstage-passin, eikös? Tarttee alkaa kuuntelemaan FFAF:iä, jotta jaksaa pyöriä paikalla sitten teidän esityksen jälkeenkin ;)

Tänks. Eikös se ole “managerin” homma hoitaa tollaset backstage-passit sun muut pikkuasiat? Artistien pitää keskittyä soittoon… :) Kaikki äänestämään sitten vaan!
-Johannes

Name: Anna
Message:

Olitte ehania lauantaina! T. Suuntimofestin kahvilan tytöt, juontaja + MARJA

Kiitoksia vaan ‘kahvilan tytöt, juontaja + MARJA’ ;)
Me kumarretaan näistä sanoista ja pyritään jatkossakin olemaan yhtä ehania..! Suuntimon meininki oli sen verran lämmintä koleasta alusta huolimatta, että rumpali jäi ‘koukkuun’ ja piti autossa sellasta lämpöä päällä että fiilis säilyi kyllä tänne Turkuun asti =) Kiitokset kemuista - ensi vuonna uudestaan!
-Jouni

Name: maikki
Message:

Jouduin lähtee ennen teidän keikkaa lauantaina… olikos paljon väkeä yleisössä?

Terve vaan maikki,
porukkaa ja auringonpaistetta riitti sen verran että saatiin hyvä fiilis! Kotimatkalla tarjolla olikin sitten pelkästään vesisadetta, peuroja sekä poliisiratsioita!
-Jouni

Name: Anaristi
Message:

Butros Butros

Pidin uutta levytystänne niin hienona et pistin kännyn soittoääneksi. Tämä näkökohta mielessä, säveltäkää seuraava kipale siten että laulu (mikä kuulostaa muuten erinomaiselta) alkaa vielä muutaman sekunnin aikaisemmin. Muutoin kappale nousee kivasti pikkuhiljaa niinkuin soittoäänen on sopivaakin. Se ei saa heti pelästyttää eikä häiritä liikaa, mutta sen pitää nousta sfääreihin viimeistään 10 sekunnin sisällä. Tehän voisitte olla soittoäänibändi? Eli kappaleiden pituus 20 sekuntia, ns. LP-levytys käsittäisikin sitten jo muutaman sata biisiä tai jotain.. heh heh

El Presidente! Soittoäänibändinä meillä oliskin jo valmiit yhteydet Suomen kännykkäylpeyden uumeniin, joten miksei… Mut katsotaan ny, voi olla et seuraavan biisin kans joudut odottelemaan sitä laulua pidempäänkin. Ja entäs jos tehdäänkin instrumentaali?
-Johannes

Pages: « 1916 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 61 » Show all