Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

144 Entries in Guestbook

Pages: « 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 51 » Show all

Name: Riku
Message:

Moro vaan…

Terveisiä saksasta, teillä on taas uusia faneja. Koittakaas nyt saada demoa valmiiksi, niin saan jotain uutta promomateriaalia.

T: Riku

Tere,

Laitettiin kyllä Korvatunturille kirjettä, josko joulupukki ois voinu auttaa projektin kanssa, mutta tais kirje lähteä sen verran myöhään ettei ehtiny tämän vuoden toteutettaviin lahjatoiveisiin. Mutta ens vuoden jouluna sit viimeistään!

-Kari

Name: Juti
Message:

Sommoro!

Mites miksailu etenee?

Terve vaan! Siinähän se sujuu… niinku jäitä polttelis.
-Jouni

Name: Aapo
Message:

Pitkästä aikaa muistui mieleen teidät ja jumantsuikka kuulostaa toimivalta paketilta tuo uusi ralli!! Kovasti uutta matskua jo odotellen! Jospa sais jouluksi, niin voisit antaa sen vaikka joulurauhan julistuksessa kun varmaankin nähdään taas :)

No morjensta! Kova yritys on saada biisit jouluks pakettiin. Torilla tavataan! =)
-Kari

Name: sofie
Message:

Can’t you come to sweden ? :D I really love your music.

We’d love to come there and play! But at the moment we are in the middle of recording our new demo, so no gigs right now… But hey, stay tuned for the new songs. It’s worth it! :)
-Johannes

Name: Kapitalistihippi
Message:

Juuh, minähän se varmasti olin. Piipahdin pikaisesti Turussa, kun olin läpikulkumatkalla Poriin päin. Täytyy joskus tulla oikein ajan kanssa sinne Turkuun uudestaan. Tai sitten nähdään tuolla teidän Nosturin keikalla :)

Selvä juttu!
Kapitalistihipin matkasta Porin yöhön riittää varmaan kerrottavaa.. Koitetaan törmäillä, vaikka sitten siellä nosturissa!
- Jouni

Name: Kapitalistihippi
Message:

Jos kerran liput on jo tilattu, niin tehän voitte sitten arpoa ne teidän omat pääsyliput teitä äänestäneiden kesken jos te pääsette sinne lämppäriksi. Kyllähän me fanit tietysti mennään kaiken maailman tyttöystävien ja bändäreiden edelle. Ei vaan, hyvää jatkoa teille syksyyn! Täältä lähti yks ääni ESTD:lle…

Kiitos äänestä!
Se voi kuule olla että meidän nuukimmat kaverit pistää liput mieluummin kirjahyllylle kun lähtee jakamaan niitä..! Bongattiin muuten tossa taannoin keikkareissulle lähtiessä ihan kapitalistihipin näköinen kaveri rinkan kanssa hortoilemassa kupittaan aseman tuntumassa… Tunnustatko? Hauskaa syksyä sinnekkin!

-Jouni

Name: Marja Suuntimofestistä
Message:

Joo, äänet lähti multakin teille, muistakaapas mullekin sitten se bäkkäripassi! >:D

Kiitos kiitos,
Saas nähä ensin kuinka äijien käy.. Pojat tais kyllä keriitä jo tilaamaan itelleenkin liput ennen finaalikierrosta ;)
- Jouni

Name: manageri
Message:

Katos vaan. Kova suoritus päästä finaaliin tossa lämppärikisassa! Onnittelut jo tuosta. Lisäonnitteluja seuraa, jahka voitatte kisan. Mun ääni on jo annettu. Hommaatte mulle sitten backstage-passin, eikös? Tarttee alkaa kuuntelemaan FFAF:iä, jotta jaksaa pyöriä paikalla sitten teidän esityksen jälkeenkin ;)

Tänks. Eikös se ole “managerin” homma hoitaa tollaset backstage-passit sun muut pikkuasiat? Artistien pitää keskittyä soittoon… :) Kaikki äänestämään sitten vaan!
-Johannes

Name: Anna
Message:

Olitte ehania lauantaina! T. Suuntimofestin kahvilan tytöt, juontaja + MARJA

Kiitoksia vaan ‘kahvilan tytöt, juontaja + MARJA’ ;)
Me kumarretaan näistä sanoista ja pyritään jatkossakin olemaan yhtä ehania..! Suuntimon meininki oli sen verran lämmintä koleasta alusta huolimatta, että rumpali jäi ‘koukkuun’ ja piti autossa sellasta lämpöä päällä että fiilis säilyi kyllä tänne Turkuun asti =) Kiitokset kemuista - ensi vuonna uudestaan!
-Jouni

Name: maikki
Message:

Jouduin lähtee ennen teidän keikkaa lauantaina… olikos paljon väkeä yleisössä?

Terve vaan maikki,
porukkaa ja auringonpaistetta riitti sen verran että saatiin hyvä fiilis! Kotimatkalla tarjolla olikin sitten pelkästään vesisadetta, peuroja sekä poliisiratsioita!
-Jouni

Pages: « 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 51 » Show all