Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

179 Entries in Guestbook

Pages: « 1816 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 61 » Show all

Name: Miaiju
Message:

Missa se teidän rumpali on?!?!?!?!?!?!? näytti niin saatanan hyvältä aina. Pistäkääsiitä lisää kuvia! Pusuja kaikille!

Terve vaan! Hyvännäköisestä rumpalista ei valitettavasti enää ole kuvia tulossa näille sivuille.. Sen sijaan Iron Maidenilta saattaa löytyä jotain silmänruokaa ensihätään..
- Jouni

Name: Guitar Hero
Message:

Tiu tau tulkku, hyvin luistaa suksi! Talviterveiset pojille rinnekissoilta. Niin ja Pohjanmaan sekä pääkaupunkiseudun managereilta kans.

Jahas, kevät tulee ja linnut laulaa.. Ilmeisesti kitarasankari on telonut ittensä rinteessä ja päässyt kipusisarien hellään huomaan? Muistakaahan pitää kunnon luisto vehkeissä ettei ala tökkiä kesken menon. Mangereille terveiset!
- Jouni

Name: kesämies
Message:

Mites poikien kesäfestarit 2008?

jo kuulen pääskysten kirskunan
tanssii neidot kukkaketojen
vain rakkautta ikuista janoten

Terve terve,
Taitaa olla kesämiehellä jo kova kaipuu kedoille ja niityille. Meidän festarisuunnitelmista ei taida olla muuta tietoa kun
basistin jokavuotinen Pori Jazz -rundi, johon ei taida sisältyä kyllä minkäänlaista soitantaa..

Jo näkyy jäljet rakkauden
itävät sen jalot siemenet
Kesän valo tullessaan
saa kukat kauniit kukkimaan

- Jouni

Name: OttoPoika MiMMi
Message:

Oi vitsi olitte hyvii lauantaina!! Millon teit pääsis taas popittaan tampereelle ? ;)

Kiitos kiitos MiMMi, toivottavasti et joudu turhan pitkään odottelemaan..! Ei olla vielä laskettu ukkojakaan edellisen reissun jäljiltä, mutta jahka saadaan äijät taas ruotuun ja löydetään soittokamat niin aletaan pähkäillä uusia juonia Tampereenkin suhteen. Pidähän silmällä keikkakalenteria!
- Jouni

Name: manageri
Message:

moro taas.

Ajattelin, että oliskohan mahdollista saada noihin teidän viikottaisiin playlisteihin linkit tonne etusivulle, kun ne on nyt niin monen klikkauksen takana. Olen nimittäin tottunut siihen että haluamani on aina helposti saatavilla ;) Lisäksi luulen, ettei kovin moni edes tiedä ko. listojen olemassaolosta, joten siksikin niitä voisi vähän enemmän laittaa esille. Niistä kuitenkin aina silloin tällöin löytää ihan hyviä bändejä.

Haluaisin vielä lisätä, että Johannes voisi lakata elämästä menneisyydessä (32/2007) ja ottaa oppia Karin päivitystahdista! Myös muiden bändin jäsenten playlistejä voisi olle mielenkiintoista saada näkyviin. Eipä tässä nyt muuta tällä haavaa. Kirjoittelen valituksia ja kommentteja taas kun jotain keksin.

Moron, ja kiitoksia palautteesta. En oo tainnu itsekkään vielä löytää karin playlistejä mistään, mutta katotaan josko asialle voitaisiin jotain tehdä. Henkilökohtasesti voin vaan todeta että viimeajat on menneet aika yksipuolisesti parin tietyn biisin kuuntelussa, joten siitä ei paljon playlistejä askarrella.
- Jouni

Name: Riku
Message:

Moro vaan…

Terveisiä saksasta, teillä on taas uusia faneja. Koittakaas nyt saada demoa valmiiksi, niin saan jotain uutta promomateriaalia.

T: Riku

Tere,

Laitettiin kyllä Korvatunturille kirjettä, josko joulupukki ois voinu auttaa projektin kanssa, mutta tais kirje lähteä sen verran myöhään ettei ehtiny tämän vuoden toteutettaviin lahjatoiveisiin. Mutta ens vuoden jouluna sit viimeistään!

-Kari

Name: Juti
Message:

Sommoro!

Mites miksailu etenee?

Terve vaan! Siinähän se sujuu… niinku jäitä polttelis.
-Jouni

Name: Aapo
Message:

Pitkästä aikaa muistui mieleen teidät ja jumantsuikka kuulostaa toimivalta paketilta tuo uusi ralli!! Kovasti uutta matskua jo odotellen! Jospa sais jouluksi, niin voisit antaa sen vaikka joulurauhan julistuksessa kun varmaankin nähdään taas :)

No morjensta! Kova yritys on saada biisit jouluks pakettiin. Torilla tavataan! =)
-Kari

Name: sofie
Message:

Can’t you come to sweden ? :D I really love your music.

We’d love to come there and play! But at the moment we are in the middle of recording our new demo, so no gigs right now… But hey, stay tuned for the new songs. It’s worth it! :)
-Johannes

Name: Kapitalistihippi
Message:

Juuh, minähän se varmasti olin. Piipahdin pikaisesti Turussa, kun olin läpikulkumatkalla Poriin päin. Täytyy joskus tulla oikein ajan kanssa sinne Turkuun uudestaan. Tai sitten nähdään tuolla teidän Nosturin keikalla :)

Selvä juttu!
Kapitalistihipin matkasta Porin yöhön riittää varmaan kerrottavaa.. Koitetaan törmäillä, vaikka sitten siellä nosturissa!
- Jouni

Pages: « 1816 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 61 » Show all