Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

183 Entries in Guestbook

Pages: « 1915 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 51 » Show all

Name: Riku
Message:

hyvältähän toi kuulostaa…

nyt vaan uutta demoa purkkiin ja maailmalle; )

Jees, nyt kun on lämmittelyt lämmitelty niin eiköhän sitä syksyn aikana saada melkoset rähinät kasaan!

Name: Kaka
Message:

Ei paskempaa shittii toi uus biisi!

Kiitos vaan, melkosta ylistystä =)

Name: amppari
Message:

voi hitsi, teillä ois ollu keikka tänään ja mulla on aivan sikatylsä ilta. ei ehdi millään, mut joskus toiste sit. enkö muuten ookaan millään listillä, mikä muistuttais teiän keikoista?! no mut yritän tsekata sivuiltanne useemmin. nauttikaa touhusta ja terkkuja kaikille!

Harmin paikka! Oli tosi kiva keikka, mutta ainahan mahtuu lisää kuuntelijoita. Kannattaa varmaan liittyä meidän postituslistalle (löytyy etusivulta), yritetään sitten sinne aina ilmoitella keikkatouhuista. Nähdään taas, vaikka Brinkkalan keikalla..?
-Johannes

Name: Tahditon saunarumpu
Message:

Nyt kun vieraskirjassa ei näytä olevan suuria ruuhkia, käytän tilaisuuden hyväkseni ja kiitän pienestä mutta monipuolisesta keikasta NummelaFestissä. Iltaan mahtui rento pääkeikka lavalla, vahvasti miehinen arvonta-aika saunalla ja päätteeksi vielä keskiyön jammailut pihamaalla. Tattis vaan niistä. Ens vuonna uudestaan!

Kiitoksia vaan kiitoksista. Hauskaa oli! En tiedä päästetäänkö meitä enää ensi vuonna paikalle häiritsemään ihmisten ansaittuja yöunia… Saunarummun “tahdittomuuskaan” ei niin paljoa haitannut, olihan kvartetin bassoäänikin aina eri vireessä kuin muut… ;)
-Johannes

Name: Aleksi O.
Message:

Mä vaan haluun tulla rakastetuksi. Mut tääl on liikaa juntteja, pakko lähtee Intiaan. Muistakaa tekin tähdätä unelmiinne!

Moro Aleksi! Nyt kyllä haukut väärää puuta, täältähän ei juntteja löydy etsimälläkään… Tervemenoa Intiaan!

Name: danilo
Message:

sorry forget d.davi@fastwebnet.it

Name: danilo
Message:

special message for anu halva
ciao anu from rome italy

Name: Jykä
Message:

Hipit töihin!

Juuh, otettiin neuvosta vaarin ja pantiin Kari kasvattamaan kansantaloutta..

Name: Eve ja Jussi
Message:

Hienot sivut! Hyvä Karppa !
T.Ohlssonit Röykästä

Kappas, tekin löysitte tienne tänne. Tulkaa toki uudestaankin =) Koitetaan hommata jotain keikkaa sieltä teidän suunnalta, ni ei tartte pelkkään levyyn tyytyä =)
-Kari

Name: hippi
Message:

Loistava keikka poijaat rokkibaarissa. Rentoa kikkailua. Näki, että selvästi nautitte täysin rinnoin soittamisesta. Myös yleisö tuntui olevan haltioissaan…

Kiitoksia! Täytyypi tunnustaa että meininki oli ajoittain yllättävänkin rentoa, ja jengiä tupsahti paikalle aivan yks kaks kiitettävä määrä! Toivottavasti teillä loppuilta sujui mukavasti. itse pääsin roudausten ja keikkapitsan jälkeen neljän aikoihin kömpimään peiton alle…

- Bassosoloisti

Pages: « 1915 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 51 » Show all