Guestbook

Leave your messages here:

  Required
  Required, but not published
 
 

149 Entries in Guestbook

Pages: « 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 51 » Show all

Name: Kapitalistihippi
Message:

Jos kerran liput on jo tilattu, niin tehän voitte sitten arpoa ne teidän omat pääsyliput teitä äänestäneiden kesken jos te pääsette sinne lämppäriksi. Kyllähän me fanit tietysti mennään kaiken maailman tyttöystävien ja bändäreiden edelle. Ei vaan, hyvää jatkoa teille syksyyn! Täältä lähti yks ääni ESTD:lle…

Kiitos äänestä!
Se voi kuule olla että meidän nuukimmat kaverit pistää liput mieluummin kirjahyllylle kun lähtee jakamaan niitä..! Bongattiin muuten tossa taannoin keikkareissulle lähtiessä ihan kapitalistihipin näköinen kaveri rinkan kanssa hortoilemassa kupittaan aseman tuntumassa… Tunnustatko? Hauskaa syksyä sinnekkin!

-Jouni

Name: Marja Suuntimofestistä
Message:

Joo, äänet lähti multakin teille, muistakaapas mullekin sitten se bäkkäripassi! >:D

Kiitos kiitos,
Saas nähä ensin kuinka äijien käy.. Pojat tais kyllä keriitä jo tilaamaan itelleenkin liput ennen finaalikierrosta ;)
- Jouni

Name: manageri
Message:

Katos vaan. Kova suoritus päästä finaaliin tossa lämppärikisassa! Onnittelut jo tuosta. Lisäonnitteluja seuraa, jahka voitatte kisan. Mun ääni on jo annettu. Hommaatte mulle sitten backstage-passin, eikös? Tarttee alkaa kuuntelemaan FFAF:iä, jotta jaksaa pyöriä paikalla sitten teidän esityksen jälkeenkin ;)

Tänks. Eikös se ole “managerin” homma hoitaa tollaset backstage-passit sun muut pikkuasiat? Artistien pitää keskittyä soittoon… :) Kaikki äänestämään sitten vaan!
-Johannes

Name: Anna
Message:

Olitte ehania lauantaina! T. Suuntimofestin kahvilan tytöt, juontaja + MARJA

Kiitoksia vaan ‘kahvilan tytöt, juontaja + MARJA’ ;)
Me kumarretaan näistä sanoista ja pyritään jatkossakin olemaan yhtä ehania..! Suuntimon meininki oli sen verran lämmintä koleasta alusta huolimatta, että rumpali jäi ‘koukkuun’ ja piti autossa sellasta lämpöä päällä että fiilis säilyi kyllä tänne Turkuun asti =) Kiitokset kemuista - ensi vuonna uudestaan!
-Jouni

Name: maikki
Message:

Jouduin lähtee ennen teidän keikkaa lauantaina… olikos paljon väkeä yleisössä?

Terve vaan maikki,
porukkaa ja auringonpaistetta riitti sen verran että saatiin hyvä fiilis! Kotimatkalla tarjolla olikin sitten pelkästään vesisadetta, peuroja sekä poliisiratsioita!
-Jouni

Name: Anaristi
Message:

Butros Butros

Pidin uutta levytystänne niin hienona et pistin kännyn soittoääneksi. Tämä näkökohta mielessä, säveltäkää seuraava kipale siten että laulu (mikä kuulostaa muuten erinomaiselta) alkaa vielä muutaman sekunnin aikaisemmin. Muutoin kappale nousee kivasti pikkuhiljaa niinkuin soittoäänen on sopivaakin. Se ei saa heti pelästyttää eikä häiritä liikaa, mutta sen pitää nousta sfääreihin viimeistään 10 sekunnin sisällä. Tehän voisitte olla soittoäänibändi? Eli kappaleiden pituus 20 sekuntia, ns. LP-levytys käsittäisikin sitten jo muutaman sata biisiä tai jotain.. heh heh

El Presidente! Soittoäänibändinä meillä oliskin jo valmiit yhteydet Suomen kännykkäylpeyden uumeniin, joten miksei… Mut katsotaan ny, voi olla et seuraavan biisin kans joudut odottelemaan sitä laulua pidempäänkin. Ja entäs jos tehdäänkin instrumentaali?
-Johannes

Name: Riku
Message:

hyvältähän toi kuulostaa…

nyt vaan uutta demoa purkkiin ja maailmalle; )

Jees, nyt kun on lämmittelyt lämmitelty niin eiköhän sitä syksyn aikana saada melkoset rähinät kasaan!

Name: Kaka
Message:

Ei paskempaa shittii toi uus biisi!

Kiitos vaan, melkosta ylistystä =)

Name: amppari
Message:

voi hitsi, teillä ois ollu keikka tänään ja mulla on aivan sikatylsä ilta. ei ehdi millään, mut joskus toiste sit. enkö muuten ookaan millään listillä, mikä muistuttais teiän keikoista?! no mut yritän tsekata sivuiltanne useemmin. nauttikaa touhusta ja terkkuja kaikille!

Harmin paikka! Oli tosi kiva keikka, mutta ainahan mahtuu lisää kuuntelijoita. Kannattaa varmaan liittyä meidän postituslistalle (löytyy etusivulta), yritetään sitten sinne aina ilmoitella keikkatouhuista. Nähdään taas, vaikka Brinkkalan keikalla..?
-Johannes

Name: Tahditon saunarumpu
Message:

Nyt kun vieraskirjassa ei näytä olevan suuria ruuhkia, käytän tilaisuuden hyväkseni ja kiitän pienestä mutta monipuolisesta keikasta NummelaFestissä. Iltaan mahtui rento pääkeikka lavalla, vahvasti miehinen arvonta-aika saunalla ja päätteeksi vielä keskiyön jammailut pihamaalla. Tattis vaan niistä. Ens vuonna uudestaan!

Kiitoksia vaan kiitoksista. Hauskaa oli! En tiedä päästetäänkö meitä enää ensi vuonna paikalle häiritsemään ihmisten ansaittuja yöunia… Saunarummun “tahdittomuuskaan” ei niin paljoa haitannut, olihan kvartetin bassoäänikin aina eri vireessä kuin muut… ;)
-Johannes

Pages: « 15 14 13 12 11 [10] 9 8 7 6 51 » Show all